MGF_logo

MGF Compressors “Leading Edge technology”

MGF is wereldwijd (Europa, Midden-Oosten, Noord- en Zuid Amerika, Midden/Verre Oosten en de Benelux) al meer dan 25 jaar toonaangevend in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele High End compressoren. De eigen R&D afdeling van MGF is constant bezig nieuwe technieken te ontwikkelen en toe te passen op haar producten zodat de compressoren voorzien zijn van de allerlaatste technische snufjes. Het accent ligt daarbij vooral op olievrije en stille compressoren voor de meest veeleisende en uiteenlopende toepassingsgebieden waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van doorslaggevende betekenis zijn.

www.mgfcompressors.com

Gentilin_logo

Gentilin - Unrivaled Italian Engineering

GENTILIN is gedurende de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Italiaanse producenten van kwalitatief hoogstaande compressoren voor Domestic appliancies en voor de professionele markt. Het bedrijf staat op eenzame hoogte als het gaat om om z’n superieure kwaliteiten in mechatronics en is er trots op als referentie te gelden voor de compressor markt. Talrijke internationale patenten en technische doorbraken maken Gentilin tot een van de belangrijkste producenten van compressoren.

gentilinair.com

Reno_logo

RENO - Lucht voor meer

RENO, gevestigd in Denemarken, onderscheidt zich door een hoge mate van klantspecifieke toepassingen in de luchtbehandelingsmarkt. Daarbij staat de wens van de klant centraal en kan aan vrijwel elke opdracht worden voldaan. Op basis van meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van compressoren voor de professionele markt kan RENO bogen op een uitstekende reputatie en is als zodanig voor talrijke bedrijven de eerste keus. Deense precisie, toewijding en vakmanschap staan daarbij borg voor een kwalitatief zeer hoogstand product.

www.reno.dk