AIRPOINT levert als specialist op het gebied van professionele perslucht toepassingen een breed assortiment aan compressoren en complete persluchtsystemen voor diverse sectoren waarbij productiviteit, kwaliteit en duurzaamheid van essentieel belang zijn.

Bouw

Bouw
De toepassing van mobiele compressoren in de bouw heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De speciaal voor deze sector ontwikkelde olievrije of oliegesmeerde compressoren zijn betrouwbaar, gemakkelijk verplaatsbaar en het werken ermee, licht, veilig en prettig. Op basis van uitgebreide kennis en ervaring op haar vakgebied kan AIRPOINT gedegen adviezen geven (partner in business) welke compressor of persluchtsysteem het hoogste rendement oplevert voor ieders specifieke toepassingsgebied en gereedschappen. Bijvoorbeeld het gebruik van tackers, roterend gereedschap en kitspuiten.
Kies uit:

  • bouwcompressoren
  • mobiele compressoren
  • olievrije compressoren
  • brandstofcompressoren

Dental

Dental
AIRPOINT is niet alleen leverancier maar ook specialist op het gebied van gebruikspecifieke compressoren en van complete persluchtsystemen voor de Dental sector. Voor de medische en paramedische praktijk kan uiterste betrouwbaarheid en inzetbaarheid van de apparatuur een eerste levensbehoefte zijn zowel voor de behandelaar als voor de cliënt. Storingen kunnen de continuïteit in de dagelijkse praktijk ernstig geweld aan doen.

Industrie

Industrie
Perslucht en persluchtsystemen zijn in vergelijking met andere aandrijftechnieken bijzonder veilig (lage druk) en schoon (geen hydrauliek) en tevens milieubesparend om mee te werken. De toepassing van compressoren in de industriële sector heeft de laatste jaren dan ook een enorme vlucht genomen. De door AIRPOINT te leveren apparatuur is extra robuust uitgevoerd, overgedimensioneerd, betrouwbaar en veilig. Op basis van uitgebreide kennis en ervaring kan AIRPOINT verder gedegen adviezen geven (partner in business) welke compressor of persluchtsysteem het meest geschikt is voor uw specifieke toepassingsgebied voor het hoogste rendement in uw investering.
Kies uit:

Laboratorium

Laboratorium
AIRPOINT is specialist op het gebied van olievrije compressoren die zeer geschikt zijn voor specifieke toepassingsgebieden w.o. laboratoria, forensisch onderzoek, medisch onderzoek, analyses etc. Naast de levering van compressoren installeert AIRPOINT tevens complete persluchtleidingsystemen. Voor deze toepassingen zijn hoge betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid belangrijke aspecten aangezien storingen de continuïteit en de kwaliteit van het werk negatief kunnen beïnvloeden. AIRPOINT kan en wil maximale betrouwbaarheid bieden en geeft desgevraagd een gedegen advies op basis van langjarige expertise op dit specifieke toepassingsgebied.
Kies uit:

Healthcare

Medisch
In het geval perslucht wordt aangewend bij medische toepassingen zoals in Ziekenhuizen, Dental sector, Laboratoria, Diergeneeskunde, Forensisch en de Cosmetische sector, waarbij zuivere en schone lucht een minimum vereiste is om de gezondheid van de patiënt en de behandelaar te waarborgen, dan zijn olievrije compressoren van AIRPOINT de juiste keuze. Deze olievrije compressoren kunnen desgewenst geleverd worden met een extra laag geluidsniveau, met filtratie- en membraam droogsystemen en met een extra hoge werkdruk tot maximaal 10 bar.

OEM

OEM
AIRPOINT levert als specialist op het gebied van professionele perslucht toepassingen een breed assortiment aan compressoren. Bij de productgroep OEM gaat het met name om compressoren die machinefabrikanten als 1e montage bij hun product toepassen waarbij deze moeten voldoen aan zelfs het meest stringente programma van eisen van de fabrikant.
Kies uit: